Serendipity

Rick898988

Beoordeeld op 15 februari 2020

 

Aanrader!

Super dag gehad naar klein Curaçao. Personeel vriendelijk en prima uitleg. Ontbijt en bbq inbegrepen wat allemaal prima was!

Datum van activiteit: januari 2020

--------------------------------------------------

 

lifeisdan

Beoordeeld op 11 februari 2020

Amazing experience

I went with my girlfriend and his brother to Klein Curaçao with the Serendipity to spend the night there. Since the morning of day 1, the crew was extremely friendly and did their best to accommodate our wishes and needs. The trip happens on board of a yacht, which makes the trip comfortable and faster than the other operators. In the island, the private beach house is well equipped with good facilities, considering it is an inhabited island. Toilets, showers, kitchen, sun beds, dive shops and so on. Only cash is accepted on the island.
It was an unforgettable experience and I advise everyone to spend the night there if possible.

Datum van activiteit: januari 2020

--------------------------------------------------

 

mBastiaansen

Beoordeeld op 9 januari 2020

 

Super leuke en goed georganiseerde dag!

Wij hebben een super leuke dag gehad op klein curaçao met de Serendipity. Fijn dat alles in zijn geheel geregeld was incl. eten en drinken. Waarvan meer dan voldoende aanwezig was dus je komt niks te kort. Personeel was super vriendelijk en vrolijk.

Daarnaast grote complimenten voor de flexibilteit. Wij hadden deze boattrip geboekt maar in de nacht ervoor werd ik erg ziek. Enkele uren voor vertrek heb ik dit via whatsapp laten weten. Dit was geen enkel probleem, werden geen kosten in rekening gebracht. We konden een paar dagen later gelukkig alsnog mee, ook hierin werd erg mee gedacht. Alles bij elkaar dus een leuke trip en super klantvriendelijke organisatie!

Datum van activiteit: december 2019

--------------------------------------------------

soras2020

Beoordeeld op 8 januari 2020

Serendipity

Top dag gehad op Klein Curaçao! Service van de Serendipity was ook uitstekend! Zij zorgen voor ontbijt,lunch en onbeperkt drinken(alcohol wel betalen).Ze houden goed rekening mee als je vegetarisch, veganistisch bent! Het strandpalveljoen was schoon en wc ook! Dus namens ons, Crew van de Serendipity, Dank je wel voor de goede zorgen!

Datum van activiteit: januari 2020

--------------------------------------------------

daank996

Beoordeeld op 25 december 2019

Mooie excusrie

Erg mooie boot, leuke tocht met prettige bemanning naar Klein Curacao. Lekker ontbijt en lunch, voldoende drinken en schaduwrijke plekken. Begeleiding tijdens de hele trip is dik in orde.
Punt van aandacht is dat je bij Klein Curacao vanaf het jacht in rubber bootjes naar het eiland wordt gebracht (en later dus ook weer terug), je moet dus overstappen. Dat is niet zonder risico, het is dus verstandig om rekening te houden met wat je meeneemt.

Datum van activiteit: december 2019

--------------------------------------------------

natalieh595

Beoordeeld op 16 december 2019

Nice day, good and friendly service

As there are many companies driving to Klein Curacao, we decided for the Serendipity and didn't regret it. The staff was very helpful and friendly, everything was very well organized and the Yacht was in a very good condition and well maintained. The sea ride going, was very rough so the staff provided plastic bags for the ones that had to throw up.. The food was nice, not remarkably good but satisfying. They offer a free snorkel tour in the afternoon. As the only company on the island, they have a beach house with beds in the shade, so that was very comfortable.
The ride going back didn't have huge waves, but the whole ship was wanking from left to right because the captain didn't drive with the waves, this is something that could have been avoided because it was not very comforting for all guests.
As an improvement it would be nice to have the soft drinks cooled, because they just offered ice cubes but the coke e.g. was warm so the drinks weren't refreshing.
All in all all trips are super overpriced for what you get - it's just a boat trip with food- and you pay over 100$ so the Serendipity just lines in with the others. So if you wanna go, you don't have another choice but paying too much money for what you get- but then you can at least to it with the Serendipity we didn't regret it.

Datum van activiteit: december 2019

--------------------------------------------------

 

dirkv2011

Beoordeeld op 6 december 2019

Best day out on the island

What an amazing day this was; a super deluxe boat and an excellent crew made it an enjoyable experience. The food was excellent and enough (both breakfast and lunch), the soda drinks had no limit and was in good variation.
The island amenities were spot on.
But most of all we had a great time with Kees and Kris who introduced us in diving; as novices we couldn't have wished for a better instructor nor a better place. They made this the best day of out vacation; what a wonderful rif to get your maiden dive in.
We can only recommend the tour and be sure to plan in a dive! Wase Groeten uit het Antwerpse!

Datum van activiteit: december 2019

--------------------------------------------------

 

978martijnh

Beoordeeld op 4 december 2019

Leuke dag uit met veel te zien

Goede service van de crew die met veel enthousiasme de dag verzorgden. Goed eten en voldoende tijd om te relaxen. Top was de snorkelsafarie waarbij de schildpadden vlak onder je door zwemmen.

Datum van activiteit: december 2019

--------------------------------------------------

Crazyflakita

Beoordeeld op 30 november 2019 

2e Ervaring

Wat een geweldige 2e ervaring met jullie. Nieuwe jacht, goeie uitleg en een geweldige dag met supergoede service. Complimenten aan alle crew

Datum van activiteit: november 2019

--------------------------------------------------

156marcot

Beoordeeld op 29 november 2019

Klein Curaçao Novembro/2019

Inicialmente eu e minha esposa ficamos receosos em fazer um passeio de 2h para chegar a ilha, com nosso filho de 5 anos. Porém, de acordo com os comentários positivos, resolvemos fazer o passeio com a Serendipity, pelo barco (lancha muito grande), que é muito confortável e rápido. Levamos menos de 2h para chegar, a viagem fpi agradável e a tripulacao muito prestativa.
O passeio a Klein Curaçao é imperdível, é simplesmente maravilhoso.
Chegando na Ilha,a estrutura é muito boa, com muita sobra,cadeiras e banheiro. Foi servido um café da manhã e almoço satisfatório.
Recomendo a Serendipity, pelo atendimento, pelo barco, rapidez da viagem e pela estrutura na praia.

Datum van activiteit: november 2019

--------------------------------------------------

 

InkaLP

Beoordeeld op 17 november 2019

Prima georganiseerde dag Klein Curacao

Boottocht was zeer comfortabel, binnen ongeveer een uur bij het eiland. Crew is behulpzaam, vriendelijk, attent en gastvrij. Voldoende bedjes en parasols.
Ontbijt (broodjes, krentenbollen, beleg, gekookt eitje, thee & koffie) en lunch (kip, ribs op bbq, stoofvlees, rijst, enkele salades, fruitsalade) is smakelijk en ruim voldoende; in buffetvorm. Heenweg op de boot bekertje thee, op terugweg cocktail. Gaan slim om met plastic beker waardoor afval tot minimum is beperkt.
Snorkeltochtje met zeeschildpadden spotten is best relaxed: stroomopwaarts wandelen over het strand en vervolgens het water in en met de stroom mee terug. Goed te doen dus.
Ga wrak en vuurtoren zo vroeg mogelijk bezoeken (vanwege de hitte)

Datum van activiteit: november 2019

--------------------------------------------------

 

Hans K

Beoordeeld op 16 november 2019

Geweldig en goed georganiseerde dagtrip per boot

Boottrip met de Serendipity naar klein Curaçao, prima. Ongeveer 1 uur varen.
Crew behulpzaam en vriendelijk. Alles wordt goed uitgelegd
Op klein Curaçao mogelijkheid tot snorkelen en duiken en misschien schildpadden spotten.
Zowel ontbijt als bbq lunch goed verzorgt. Frisdranken en water vrij te verbruiken.
Voldoende schaduw plekken en strandstoelen.
De zon maakt het compleet.

Datum van activiteit: november 2019

--------------------------------------------------

 

zuzu869

Beoordeeld op 9 november 2019

Peaceful, stunning and just amazing

I cannot tell you how amazing this was. You have to experience this. The food the service the boat ride itself was just perfect. I took so many great pictures and videos. I work almost everyday so it was the perfect escape. The crew was so helpful, good instructions, so friendly. I felt like a Queen. We even saw Pygmy Orca. Its a small whale people confuse them with Dolphins. It was AMAZING!!! Thank you Serendipity and Klein Curacao Trips. You will be seeing me again.

Datum van activiteit: november 2019

--------------------------------------------------

 

thegoosewife

Beoordeeld op 9 november 2019

Heerlijk dagje op Klein Curaçao

Een hele fijne dag gehad met deze organisatie op Klein Curaçao. Een dag waar je niets hoeft te doen. Eten en drinken is verzorgd op het eiland. Kans om met schildpadden te zwemmen. Runpunch op de terugweg is ook leuk.

Datum van activiteit: november 2019

--------------------------------------------------

Stefano Maria E

Beoordeeld op 29 oktober 2019

Dolce far niente met de Serendipity in Klein Curacao

Best een mooie plek waar niets anders te doen is dan zonnen en zwemmen met schilpadden! Personeel is fantastisch met aandacht, ontbijt, BBQ, drankjes en rumpunch!! Alles heerlijk en in overvloed. Terrein vol van heremietkreeftjes, nooit gezien van tevoren, en natuurlijk hagedissen en leguanen.

Datum van activiteit: oktober 2019

--------------------------------------------------

Dillanschulte

Beoordeeld op 7 oktober 2019 

Goed geregeld

Wij zijn op 4 oktober naar Klein Curacao geweest. Het was een goed geregelde trip. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook was alles goed voor elkaar. Wij hebben ook voor de 1e keer gedoken met diver Kees. Een super goede, rustige instructeur die ook nog eens hele mooi fotos heeft gemaakt. Iedereen heel erg bedankt voor het organiseren van deze dag!

Datum van activiteit: oktober 2019

--------------------------------------------------

 

705bernadettej

Beoordeeld op 5 oktober 2019

Klein Curaçao

Wij hebben een geweldig mooie dag gehad! Vanaf het begin van de dag tot het einde is alles heel erg goed verzorgd. Het welkom was aangenaam en de dame die ons de hele dag door vertelde wat er ging komen was super enthousiast! (Leuk je te ontmoeten, Noëlle!) De rest van het personeel was overigens ook erg vriendelijk en gezellig! Eten en drinken was meer dan genoeg en top, Klein Curaçao was zoals beschreven super mooi en de snorkeltocht naar de schildpadden (twee schildpadden gezien en heel veel mooie vissen) zeker de moeite waard. Kortom, genoten! Bedankt voor deze mooie dag!

Minder weergeven

Datum van activiteit: oktober 2019

--------------------------------------------------

 

kaido85

Beoordeeld op 4 oktober 2019

Top für einen entspannte Bootsausflug

Der Ausflug nach Klein Curacao mit der Serendipity war traumhaft schön. Das Boot ist in einem sehr gepflegten Zustand und die Crew ist super nett und freundlich. Auch die Verpflegung (Getränke, Frühtück und Lunch) waren super lecker. Essen und alkoholfreie Getränke sind natürlich inclusive, für kleines Geld gibt dann auf der Insel auch Bier und Wein. Die Crew hat auf der Insel ein kleines Strandhaus und genug Strandliegen für alle, wem die Sonne zu viel wird der findet auch immer einen schönen Platz im Schatten. Einen kleinen Abzug in der Bewertung muss ich aber leider für das anfüttern der Fische mit Brot geben, man kann auch ohne sehr viel sehen beim Schnorcheln und muss dafür nicht in die Natur eingreifen.

Anbieter für Ausflüge nach Klein Curaco gibt es viele auf der Insel, die Serendipity empfehle ich für alle die jenigen, die eine entspannte Tour und einen traumhaften Strandtag zum relaxen ohne permanente laute Musikbeschallung suchen. Wer nach einem Partyboot sucht sollte sich bei anderen Anbietern umschauen.

Datum van activiteit: september 2019

--------------------------------------------------

 

E_kol_dinx

Beoordeeld op 8 september 2019

Boot trip naar klein Curaçao

Top georganiseerde trip naar klein Curaçao. Vroeg opstaan maar dat wordt uiteindelijk beloond in een leuke dag met erg goed ontbijt en lunch. Ook de snorkel tocht met een van de bemanningsleden opzoek naar schildpadden was erg tof om te doen. Bemanning zorgt goed voor hun gasten ook letten ze erg goed op de veiligheid tijdens de boottocht en snorkel experience. Gewoon top en voor iedereen aan te raden!

Datum van activiteit: september 2019

--------------------------------------------------

 

Wigo186

Beoordeeld op 28 augustus 2019

Super leuke mensen en uitstekende service!

Ook bij ons werd de mooie boot geannuleerd en gingen wij met de carribean experience. Dit werd netjes vantevoren gecommuniceerd. Daarintegen maakten zij het helemaal goed met de gastvrijheid en service van hun personeel. Het eten was heel goed geregeld en alle personeel aan boord waren constant bezig om jou een leuke dag te bezorgen. Voordat je weer dorst had gingen zij al drinken voor je halen op de boot. Ik vind het raar dat mensen zeuren over de boot als je de keuze hebt om niet mee te gaan. Klein Curacao daar ging het uiteindelijk om en daar was het prachtig!!

Datum van activiteit: augustus 2019

--------------------------------------------------

compacto77

Beoordeeld op 25 augustus 2019

Tocht naar Klein Kòrsou

Top service.

Wij begonnen na het heerlijke ontbijt met een wandeling naar de vuurtoren en het scheepswrak om de hete middag zon voor te zijn.
In de middag bbq lunch met salades, rijst of brood. Vervolgens een bijzondere snorkel tocht met schildpadden en diverse mooie vissen.

Datum van activiteit: augustus 2019

--------------------------------------------------

wesback

Beoordeeld op 21 augustus 2019

Nice day on a beautiful island

Although we had to get out of bed early on a holiday we didn't regret it.

We left early in the morning and arrived around 8h45 on the island. The sea can get quite intense so if you get seasick easily it might be a tough ride.
Soon after we arrived breakfast was served which was obviously basic, but there was certainly enough for everyone. After breakfast we took a walk to the lighthouse and ship wreck, which we would definitely recommend you doing as early as possible because it gets quite hot. Then we took some time to swim and relax on the beds before lunch. Beverages were available the entire day (non-alcoholic was included in the price).

Lunch was a BBQ, we got ribs, chicken and "stoofvlees" with sides like rice, salad and bread. For dessert there was also some fruit salad foreseen. The food was within expectations for a trip like this where I don't expect the quality to be similar to a restaurant with a Micheling star.

After lunch we got invited to a "snorkel safari" by the crew. This was certainly an amazing experience where we enjoyed the company of many fish and several turtles.

On the way back they served a nice cocktail (non-alcoholic option available too). The crew was very helpful and friendly.

We found the price to be inline with what we got from the day.

Datum van activiteit: augustus 2019

--------------------------------------------------

 

Sharon W

Beoordeeld op 20 augustus 2019

Serendipity trip Klein Curacao

Waanzinnige dag gehad naar Klein Curacao. Prachtige boot, goed verzorgd eten zowel ontbijt als heerlijke bbq met lunch. Crew ontzettend aardig. Snorkel tour was super. Al met al het was een geweldige ervaring en absoluut een aanrader!! Thank you Klein Curacao trips!

Datum van activiteit: augustus 2019

--------------------------------------------------

wendydejager

Beoordeeld op 19 augustus 2019

Fantastische dag!

Fantastische dag, keurig verzorgd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en zeer kundig. Ze geven je veel persoonlijke aandacht. Vanaf de boot ga je in motorbootjes aan wal, leuke ervaring.
Het strand zelf is erg mooi; er zijj ook veel ligbedjes en een paar mooie plekjes om even naar toe te wandelen. Er is een gratis Scuba Safari, echt een aanrader en het personeel houdt iedereen goed in de gaten.
Ontbijt, heerlijke BBQ-lunch en gratis frisdrank is allemaal prima.
Op de terugweg happy hour gevierd met een rumpunch. Heerlijke dag!

Datum van activiteit: augustus 2019

--------------------------------------------------

Wafloris

Beoordeeld op 12 augustus 2019 

Serendipity trip klein Curacao

Gisteren naar klein Curacao geweest met de Serendipity. De originele boot was defect/ in onderhoud. We gingen nu met een soort Peppi en Kokki boot die overigens prima was. Ter compensatie nog 10 gulden pp terug. Heen reis duurde ruim 1,5uur en was geen pretje. Ruige zee, aardig wat wind dus menig kotszakjes moet worden uitgedeeld. Eenmaal ter plaatse vergeet je dit snel. Helder blauw water en wit zand. Voldoende schaduw plekken. Prima ontbijt.
Had een iets te romantische voorstelling van een bounty eiland. Rondom plek waar we zaten wat begroeiing,Eilandje is verder kaal en dor. Wandeling naar vuurtoren en scheepswrakken aan de ruige zijde van eilandje. Prima verzorgde BBQ!!
Nog ff snorkelen met 30 man om vissen en schildpadden te zien. Terug reis verloopt beter door windje en stroming mee. Nog een Rumpunch ter afsluiting.
Hele dag op pad geweest. En ondanks de ongemakken van het varen toch een geslaagde dag.
Reispillen zijn aan te raden als je geen zeebenen hebt

Datum van activiteit: augustus 2019

--------------------------------------------------

 

wjtravel010

Beoordeeld op 5 augustus 2019 

Great day !

Met de Serendipity super verzorgde boottocht naar klein curacao gemaakt. Alles is prima verzorgd. Boottrip en eten en drinken op het eiland. De gratis snorkel safari is ook erg leuk en waarschijnlijk zie je zee schildpadden. Wandeling op het eiland langs vuurtoren en scheepswrakken geeft mooie plaatjes. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Minder weergeven

Datum van activiteit: juli 2019

--------------------------------------------------

Michellekuul

Beoordeeld op 26 juli 2019

Heerlijk goed verzorgde trip naar Klein Curaçao

Heerlijke dag gehad op Klein Curaçao met de Serendipity. Vriendelijk personeel, goed eten en fantastisch snorkelen!

Datum van activiteit: juli 2019

--------------------------------------------------

FrutsMup

Beoordeeld op 23 juni 2019

Prachtige dag! Aanrader

Heerlijke dag gehad met behulp van de Serendipity crew. Zowel op de boot als op het eiland goed verzorgd. Je krijgt een goed belegd broodje als ontbijt, fruit en gekookt ei. In de middag een heerlijke barbecue, voor iedereen wat wils. De aangeboden snorkel-safari is erg leuk. Je gaat met een crew lid naar een stuk zee waar je kan zwemmen met zeeschildpadden. Dit is niet verplicht, je hebt alle vrijheid. Prima schaduwplekken op het strand. Het was een top dag! Bedankt Serendipity Crew

Datum van activiteit: juni 2019

--------------------------------------------------

Sanne E

Beoordeeld op 9 juni 2019

Top dag gehad!

We zijn met de Serendipity naar klein Curaçao geweest,
wat een super vriendelijk personeel en fijne overtochten hebben wij gehad!
Het leuke aan met deze maatschappij gaan is dat je echt op het eiland verblijft de hele dag. Je kunt ook met een catamaran gaan voor het zelfde geld maar dan blijf je voornamelijk op de boot.
Vooral de nieuwe plek waar ze sinds 2 weken vanaf vertrekken is perfect,
je bent zo op de zee en het is makkelijk te vinden met voldoende parkeer gelegenheid.

Alles is netjes geregeld zowel op de boot als op het eiland,
het eten wat door hun verzorgd is ook erg smakelijk!

Absolute aanrader!

Datum van activiteit: juni 2019

--------------------------------------------------

 

Desislava T

Beoordeeld op 2 juni 2019

Great experience and snorkeling with John

It was a great one day trip, the boat is very nice, Kleine Curaçao is amazing! Wild and beautiful! I specially enjoyed the snorkeling tour thanks to John who helped me overcome my fear of going in deep sea. He was next to me the whole time reassuring me and brought me to the edge of the deep waters which I would never do alone! We saw turtles at the end which was amazing!
The only thing I didn’t quite like about the trip was the part of the beach where we stayed as it was not the best spot and there were flies.
Overall amazing experience and friendly crew!

Datum van activiteit: juni 2019

--------------------------------------------------

 

224maartenb

Beoordeeld op 2 juni 2019

Heerlijk strand en geweldige ontmoeting met schildpadden!

De luxe jacht de Serendipity brengt je in ongeveer 50 minuten naar Klein Curacao. Daar wacht je heel wat moois; hagelwitte stranden, toverachtig blauw water en een super snorkelsafari, waarbij we naast de prachtige vissen een aantal zeeschildpadden tegenkwamen. Mijn vriendin was niet zo’n held, maar dankzij gids John durfde ze toch mee. Hij stelde haar steeds gerust en heeft er voor gezorgd dat wij beiden konden genieten van deze geweldige ontmoeting met de schildpadden. Miss Ann, maar in het bijzonder John; bedankt voor de super trip!

Datum van activiteit: juni 2019

--------------------------------------------------

 

Carlitoway1975

Beoordeeld op 25 mei 2019

Klein Korsou

Op 7-5-2019 op de nieuwe jacht de Serendipity, een dagje klein Curacao geboekt met de family. Hoewel ik in het verleden Klein Korsou al heb gezien voelde het alsof het de eerste keer was. Ondanks de ruwe zee heen een gewelige trip en goed verzorgd. De crew was uiterst zorgzaam en het eten wat lekker en goed bedient. Snorkelen met de schilpaden is zeker een aanraader. Wie Curacao(mijn geboorte eiland) bezoekt voor een geweldige vakantie raad ik zeker aan om een tour te boeken met Klein Curacao Trips.

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

 

Abigail V

Beoordeeld op 22 mei 2019

geweldige dag gehad

gisteren naar klein Curaçao geweest met de Serendipity, wat een leuke crew en alles is goed geregeld! op het eiland krijg je eerst uitleg en daarna lekker de tijd voor jezelf. super gezellig gehad!

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

 

468ilse

Beoordeeld op 21 mei 2019

Lovely day

This was one of the best, if not the best, days on Curaçao. The boat ride to the island was on a beautyful yacht. The crew was very friendly and helpfull. The island itself was gorgeous with an old lighthouse and pearly white beaches. The food (breakfast and lunch) that was served was very good. Some crew members took us on a snorkling trip and we swam with tortoises. Highly recommend this too everbody.

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

Sophie B

Beoordeeld op 21 mei 2019

Lekkere dag op klein curacao

Met de yacht naar klein curacao geweest. Was top. Op de heen weg wel wat zeeziek maar ze helpen je graag. ( De terugweg ging trouwens beter, toen helemaal niet zeeziek geweest, kwam door de wind stand). Alles was goed geregeld. Er waren duidelijke afspraken en het eten was lekker en zeker genoeg. De snorkelsafari maakte het nog leuker zo kwam je veel meer vissen tegen en ze namen je mee naar de plek waar de schildpadden vaak zitten. Ook kon je gewoon je eigenlijk plannen maken er was genoeg vrijheid.

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

594lisanneh

Beoordeeld op 16 mei 2019 

Gezellige dag

Met de Serendipity naar klein Curacao geweest. De medewerkers hebben hun best gedaan om er een leuke dag van te maken en dit is hen gelukt! Vooral het enthousiasme, top!

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

 

DutchBuzz

Beoordeeld op 11 mei 2019

Relaxed boat trip to Klein Curacao

I went with my wife to Klein Curacao for our anniversary with the Serendipity to Klein Curacao for a day of nice food and relaxation.

They are well organized and everything is been taken care of. We arrived at the port early in the morning and we went with the transport boat to the Serendipity which was the boat to the island. Watch out this can a be bit rough for people who at sensitive for sea sickness. We went on the back deck and body there got sick. .

Then after an little over a hour we arrived at the island and little boats brought us to the beach. And there is everything taken care of and well organized you can get free non alcohol drinks and beer and wine with payment.

At 9:30 breakfast is served and this is fresh and good, so you don’t have to eat before taking the boat trip.

Than at 13:00 the bbq lunch is served and we were amazed how they pulled that off, good food with a good taste made on a island with nothing .

In between there is time to relax, swim/snorkel with turtles and a lot of fish. Have a nice walk over the island and visit the lighthouse ( has been restored so you can access) and see 2 stranded shipwrecks.

At the end of the day there is a guided snorkeling tour . And for your safety there is boat rescue following the group while we were relaxing in the water.

At the end of the day we had a real nice and long day of relaxing and they had a nice bottle of bubbles for our anniversary to celebrate it.

This was a trip to remember as a great day.

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

 

Ed C

Beoordeeld op 10 mei 2019

Klein Curacao

Booked it then saw some poor Trip Advisor reviews. Hogwash. We used their shuttle from our resort. We had mixed results from other businesses shuttle. Miss Ann shuttle was to pick us up at 6:00. We stepped on board at 6:00 am and were on the road at 6:01. No "Island time", no excuses, perfect. We arrived at the dock and 15 minutes later(max) we were boarding and we were off. The trip out(and back) was bouncy but we experienced NO sea sickness. AND if we had gotten seasick, we would not expect the crew to magically calm the seas(seems the main complaint on here). The island was lovely. Miss Ann had some of the best beach side accommodations out there. Breakfast, lunch, all included. Even had enough vegetarian options to keep the Missus happy. Soft drinks are complimentary. They do have some wine and bear available (bring a few bucks cash) The boat was great. The crew was great. I had a wonderful time.
Most importantly I saw sea turtles and they were just like the ones on Finding Nemo. Same accent and everything.

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

 

Kendra T

Beoordeeld op 7 mei 2019

Amazing Experience!!

Serendipity crew were amazing to work with! Such fun crew to spend the day with. The food, the sun the setting were all amazing!!

Minder weergeven

Datum van activiteit: april 2019

--------------------------------------------------

jahsoshaw

Beoordeeld op 4 mei 2019

Best Tour!

We truly enjoyed our adventure with the Serendipity. It was truly an adventure every step of the way. We told the front of the yacht going and it really felt like a rollercoaster the entire way. (Hair will get wet & dont try it if you get sea sick) Once there they fed us breakfast and we were free to do whatever we wanted on the island. We came just to scuba dive so that's what we did. Our guide was very knowledgeable, respectful, funny, and wise. Gave us "wise grandfather or uncle vibes". We went on a 2 hr dive with 1 tank and we highly recommend it, 2 tanks would have been too much. As soon as we finished lunch was ready, we ate, rested for a few and then took a swim to snorkel to see the turtle. (They say turtles but we only saw 1, however well worth the swim from the beach). Cooled down for a few and then back on the boat. We are moderate level divers, so the dive was super easy, clear water with a huge reef and a lot of sea creatures to enjoy. No rays or turtles which why I booked it, but they say they migrate through between Sep- Oct so keep that in mind when planning your dive. Overall 5 stars, hands down.

Datum van activiteit: mei 2019

--------------------------------------------------

HanDun81

Beoordeeld op 30 april 2019

Heerlijk dag, goed verzorgd

Perfect verzorgde trip naar Klein Curaçao. Van A-Z verzorgd. Enthousiast personeel, lekker eten en genoeg schaduw op het strand. De heenreis was voor sommige mensen geen pretje, mijn reispillen vonden gretig aftrek op de terugweg

Datum van activiteit: april 2019

--------------------------------------------------

 

MaikelH20

Beoordeeld op 26 april 2019

Super

Super toffe dag gehad veel leuke Ervaringen op Gedaan Met Schildpadden gesnorkeld en alles was echt super gaaf.zeker een aanrader

Datum van activiteit: april 2019

--------------------------------------------------

Annezegt

Beoordeeld op 25 april 2019 

Wát een ervaring

We twijfelden of we moesten gaan, want deze trip kost toch gauw 100 euro pp en strand heb je toch ook op regulier curacao? Wat ben ik blij dat we toch gingen. Sofia (Sophia?) en haar collega’s hebben ons een topdag bezorgd. Vanaf het moment dat we op het luxe jacht ‘my serendipity’ stapten. Serendipity staat voor ‘finding something good without looking for it’. En wat een verrassing was het. Ontbijtje op het eiland, chillen, wandelen naar het scheepswrak en de vuurtoren, meedoen aan de enorm goed verzorgde snorkeltocht... vrijheid blijheid! Tijdens het snorkelen gingen er twee begeleiders mee in het water, twee op het water en zelfs een duiker hielp de boel veilig te houden. We voerden de tropische vissen en zwommen mee met de wilde schildpadden die op dit eiland hun jonkies krijgen ieder jaar. In de middag was er een buffetje, waardoor het aan niks ontbrak. Op de terugweg heerlijk liggen zonnen op de punt van de boot en genoten van een rum punch cocktail. Sophia en team, thank you so much! Dit vergeten we nooit meer. ❤️

Datum van activiteit: april 2019

--------------------------------------------------

 

IAM00

Beoordeeld op 24 april 2019

Must do!

De boottrip is relatief kort, als je zeeziek bent neem dan pilletjes mee! De bemanning is trouwens ook zeer behulpzaam mocht je toch ziek worden. Eenmaal bij het eiland wordt je met een klein motorbootje gebracht naar het strand en stap je in de oase van een onbewoond eiland. Ze hebben een eigen plek met een schaduwplek voor het ontbijt en lunch (prima verzorgd!) en ligbedden met overkapping! Neem voldoende zonnebrand mee, sprookjesachtige blauwe zee om in te zwemmen en snorkelen! Er staat een monument/vuurtoren en er zijn schipswrakken te zien!

Datum van activiteit: april 2019

--------------------------------------------------

lindavB2090PV

Beoordeeld op 19 april 2019

Super trip naar Klein Curacao

Met een luxe boot naar klein Curacao. De bemanning is erg vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk ontbijt en lunch geserveerd. Klein Curacao is echt een bounty eiland! Tijdens de snorkeltocht, onder begeleiding van de bemanning, hadden we het geluk om meerdere zeeschildpadden te zien. Ook veel mooie, kleurrijke vissen gezien.

Minder weergeven

Datum van activiteit: april 2019

--------------------------------------------------

 

DrRennie

Beoordeeld op 4 november 2018 

Bounty-strand ervaring met excursie naar Klein Curaçao

Excursie naar Klein Curaçao. Vroeg op en vervolgens door een bus opgehaald bij ons resort en naar de haven gebracht. Daar werden met een kleinere boot naar het grote motorjacht gebracht dat ons naar Klein Curaçao ging brengen. De tocht naar het onbewoonde eiland duurde ongeveer 1 uur en een kwartier. Per speedboot word je de laatste meters naar het strand gebracht. Het eiland is er echt een uit de film. Mooi zandstrand en azuurblauw/groene zee.

Eenmaal op het eiland verzorgde de crew een lekker ontbijt. Allerlei soorten frisdrank waren de hele dag gratis beschikbaar. ‘S middags werd er goed geluncht met een bbq.
Op het eiland is genoeg te doen:

- relaxen op een ligbed met uitzicht op de zee.
- in de zon of in de schaduw. Er is voldoende schaduw. Veel ligbedden bevinden zich onder de karakteristieke hutjes.
- snorkelen in het blauw-groene water op zoek naar vissen en schildpadden. (Er was ook de mogelijkheid om samen met de crew te snorkelen en schildpadden te zoeken)
- een wandeling maken naar de vuurtoren en/of het scheepswrak.
- Een biertje of wijntje halen en van genieten. (Alcoholische dranken zitten niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn zeer schappelijk geprijsd - zeker geen standaard horeca-prijzen - Voor een gekoeld blikje Amstel Bright betaalden we slechts 4 gulden (ongeveer 2 euro)

De crew was zeer vriendelijk en alles verliep op een relaxte en vlotte manier. Even na 15 werden we weer naar het jacht gebracht en voeren we terug naar Curaçao. Tijdens de terugtocht werden werden de bezoekers nog op lekkere rumcocktail getrakteerd.

Kortom, dit wil je zeker niet missen tijdens een bezoek aan Curaçao!

Masha Danki aan de crew!

Datum van activiteit: november 2018

--------------------------------------------------

 

Connector708079

Beoordeeld op 31 oktober 2018 

Klein Curaçao

Mijn man en ik zijn naar klein Curaçao geweest de Serendipity en hebben een geweldige dag gehad.
Mijn man heeft daar 2 mooie duiken duiken gemaakt en de duik instructeur Kees nam echt de tijd! We hebben er lekker gegeten en gedronken en gesnorkelt. Net voor we in moesten pakken om terug te gaan zwom er en groep dolfijnenvoor het eiland en heeft de crew 2 bootjes volgeladen om ze van dichtbij te bekijken "echt super"
Op de terugweg ook nog happy hour met rum punch! We hebben ervan genoten!!!
Applaus voltallige crew het is voor herhaling vatbaar!!!

Datum van activiteit: oktober 2018

--------------------------------------------------

 

933loisp

Beoordeeld op 26 september 2018

Mooiste dag van onze vakantie!

Wauw, dit was onze mooiste dag van de vakantie! Fantastisch goed geregeld. We kregen bij aankomst een heerlijk ontbijt & de lunch was ook erg goed. We raden je wel aan om van tevoren reispilletjes in te nemen, want de heenreis is heftig op open zee. Wij hadden door de pilletjes nergens last van, maar veel andere mensen hadden een zakje nodig. De terugreis is heel relaxed omdat je dan met de golven meevaart. Je hebt ‘s ochtends ook de tijd om het eiland te verkennen. In de middag mag je met de crew mee gaan snorkelen. Dat raden wij echt aan om te doen! Wat een fantastische ervaring was dat. We hebben mega grote (en ook wat kleinere) schildpadden gezien die het brood uit je handen komen eten. Daarnaast was de crew ook echt heel aardig! In één woord: DOEN! Je krijgt een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!

Datum van activiteit: september 2018

--------------------------------------------------

 

341yvonnec

Beoordeeld op 23 september 2018 

Goed geregelde trip naar klein curacao

Via tui een trip naar klein curacao geboekt. Deze werd georganiseerd door de Serendipity. Een luxe jacht bracht ons naar klein curacao in Ong een uur en kwartier. Onderweg alvast een kopje thee met een crackertje. Aangekomen een erg goed en lekker ontbijt. Daarna ruimte om wat cultuur te bekijken op het eiland of uiteraard lekker te gaan snorkelen. In de middag een bbq lunch, ook erg goed geregeld! Aan te raden om de trip via Klein Curacao Trips te boeken. De crew is trouwens top!

Datum van activiteit: september 2018

--------------------------------------------------

Reneeex

Beoordeeld op 10 september 2018

Klein Curacao met perfecte service!

Gister zijn wij gezellig samen naar Klein Curacao geweest. Het startpunt: hier kregen we plastic bekers (waar we de hele rit uit konden drinken - enorme vuilbesparing!) en een instapkaart. De boot was schoon en had genoeg zitplekken (gelukkig, want je moest zitten). De heenreis is voor iemand die zeeziek is niet leuk, maar voor de rest 1 grote attractie. Wild, maar alles werd super geregeld. We werden overal over geinformeerd. Eenmaal daar kregen we een heerlijk ontbijt (broodjes, fruit, eieren en onbeperkt drinken). Daarna hadden we alle tijd voor onszelf. Snorkelen, luieren, krabben bestuderen, met zeeschildpadden zwemmen, noem het maar op. Rond 1 uur kregen we nog een BBQ lunch (vlees, brood, fruit, meerdere salades). Wederom weer erg lekker. Om 2 uur konden we mee met een snorkelsafari. Deze nam je mee naar de beste plekken om zeeschildpadden te spotten. Wij zijn zelf niet meegegaan, omdat we ze al gezien hadden, maar iedereen kwam enthousiast terug. Om 15.15 weer rustig terug naar de boot voor een korter en rustiger boottochtje. Een hele dag vol met super vriendelijk personeel en lekker eten. Een aanrader voor als je met een goeie service Klein Curacao wilt ontdekken!

Datum van activiteit: september 2018

--------------------------------------------------

 

RudiCarien

Beoordeeld op 5 september 2018

Goed verzorgde en gevulde dag

Leuke dag gehad met de Serendipity. De heen- en terugweg duren 1,5 uur per keer op de boot. De heenweg is wat ruig, de terugweg een stuk beter. Het ontbijt is prima (broodje, ham, kaas, tonijnsalade, tomaat, ei). Er waren voldoende strandbedden beschikbaar, ook met schaduw wat echt wel nodig is.
Middageten was heerlijk (spareribs, kip, maïskolf etc.).
Snorkeltocht is echt een aanrader. Vooral de grote schildpadden zijn indrukwekkend.
Tip: Misschien hadden ze nog iets over de tragische historie van dit eiland kunnen vertellen.
Bemanning is zeer vriendelijk en in voor een geintje!
Kortom: heel erg leuke dag gehad! Bedankt!

Datum van activiteit: september 2018

--------------------------------------------------

 

Jouke91

Beoordeeld op 29 augustus 2018 

de Serendipity boot trip

Leuke dag gehad! Super vriendelijke bemanning en uitstekende service! Mooi eiland en de snorkel tocht is leuk!

Datum van activiteit: augustus 2018

--------------------------------------------------

 

dennisHof40

Beoordeeld op 16 augustus 2018 

de Serendipity curacao

Goed georganiseerde en verzorgde dag naar Klein Curacao Heerlijke boot, snelle overtocht en behulpzame crew.

Datum van activiteit: augustus 2018

--------------------------------------------------

 

René B

Beoordeeld op 25 juli 2018 

Klein Curacao

Leuke trip naar het Bounty Eiland van Curacoa. Vroeg in de ochtend vertrokken om 7 uur met de de Serendipity. De heenweg is wat ruig door de stroming maar is goed te doen. Bij aankomst ga je naar een eigen strandbedje (in de schaduw indien wenselijk). Na het ontbijt de vuurtoren bekeken en een frak aan de andere zijde van het eiland (200 meter). Om 13 uur een lunch in de vorm van een beperkte buffet keuze uit pannen en kommen geserveerd. De concurrent (MERMAID) 100 meter verderop heeft het wat royaler en gezelliger opgezet door middel van een BBQ en uitgebreide salades.
Om 14 uur snorkelen met de groep wat erg leuk was en ook de schildpadden gezien. De groep was 25 man groot, wel de max is omdat nu al sommige mensen in het water elkaar in de weg zaten. Om 15.15 uur gaat de boot alweer terug. Het personeel is erg vriendelijk en de stuurman is een wat norse Fries.

Datum van activiteit: juli 2018

--------------------------------------------------

ikuipers

Beoordeeld op 18 juli 2018 

Mooie tocht naar Klein Curaçao

Met De Serendipity naar Klein Curaçao gevaren .
Heen weg ruige zee hoge golven gelukkig zaten we op een grote luxe motorjacht die prima geschikt is voor dat soort omstandigheden .
Verzorging prima crew vriendelijk en behulpzaam Eiland leuk mooi helder water veel vissen en schildpadden gezien mede dankzij de bemanning ga met de snorkeltocht mee dan zie je de meeste vissen .
Heenreis was een rustig tochtje .
Kan de Serendipity aanbevelen

Datum van activiteit: juli 2018

--------------------------------------------------

Mark P

Beoordeeld op 12 juli 2018

Fantastische boottocht!

Zeer gezellige boottocht naar klein Curacao met gezellig personeel. Geheel verzorgd met ontbijt en lunch. Mooie locatie om te snorkelen tussen de schildpadden. Een absolute aanrader om metde Serendipity naar klein Curacao te gaan!

Datum van activiteit: juli 2018

--------------------------------------------------

 

George S

Beoordeeld op 10 juli 2018 

Geweldig

Met de Serendipity naar klein Curaçao is een geweldige ervaring! Aardige mensen en verzorgde reis met ontbijt en lunch! Zwemmen met schildpadden! Geweldig

Datum van activiteit: juli 2018

--------------------------------------------------

 

Arianne v

Beoordeeld op 6 juli 2018

Klein Curacao is prachtig

Klein Curacao is prachtig. De bootreis door Klein Curacao trips was erg goed verzorgd. Heel lieve medewerkers die ook voor de zeezieken goed zorgden. Ontbijt en bbq op het strand waren prima verzorgd. Je kunt de hele dag onbeperkt drinken pakken op het eiland. Voor alcohol betaal je een kleine bijdrage. Ligbedjes waren erg goed en ook de korte snorkeltrip was goed georganiseerd. De heenreis is vrij ruig, de terugreis is beter te doen. Aanrader om met de Serendipity Klein Curacao te bezoeken!

Datum van activiteit: juni 2018

--------------------------------------------------

 

Stephanie M

Beoordeeld op 27 juni 2018

Heerlijke dag gehad dankzij de goede organisatie

Wil je een dagje relaxen, niets doen, zonnebaden en snorkelen dan moet je een dagje klein Curaçao boeken. Doe dit zeker met de Serendipity een geweldige crew die aan alles denkt. De heenrit viel goed mee. Eens we ter plaatse waren hadden we een privéstrandje waar je zowel in als uit de schaduw kan liggen. Eerst lekker ontbijten met zijn alle. Het ontbijt is niet wauw, maar alles wat je nodig hebt. Broodjes met ham, kaas, kipsalade, sla, tomaten, een eitje een banaan. Koffie en thee en je kan er tegen aan. Het middagmaal was dan weer heerlijk. Lekkere malse kip, zoete ribbetjes of stoofvlees met rijst, aardappelsalade, pasta salade noem maar op. Heel de dag door kon je ook gewoon iets fris nemen. Eens de trip voorbij was werden we op de jacht nog getrakteerd met een rumpunch. Dank je wel voor de goede organisatie!!

Datum van activiteit: juni 2018

--------------------------------------------------

 

agnesbronkhorst

Beoordeeld op 8 juni 2018

Klein Curaçao

Fijne boot met aardige Crew. Ook voor de passagiers die misselijk werden van de soms wat ruwe zee. Op het eiland was de lunch uitgebreid en je had de hele dag koud en warm drinken ter beschikking. Een aanrader!

Datum van activiteit: mei 2018

--------------------------------------------------

Laura L

Beoordeeld op 8 juni 2018

Goed georganiseerde dagtrip naar Klein Curacao

Deze dagtrip was zeer goed georganiseerd. Zowel de dagreisleidster (die Nederlands sprak) als het andere boot personeel waren zeer alert op het comfort van hun gasten aan boord. Op het eiland zelf stonden een zeer goed ontbijt en later lunch klaar (ruime keuze). Er werd zelfs een extra snorkeltour gegeven en duidelijke uitleg over de opties op het eiland (wandelen naar scheepswrakken, vuurtoren).

Een zeer geslaagde dag!

Minder weergeven

Datum van activiteit: mei 2018

--------------------------------------------------

PeterV1660

Beoordeeld op 1 juni 2018 

Heerlijke dag op Klein Curaçao 🛥

Wat een heerlijkheid op het luxe jacht de Serendipity. Heenreis best ruw, maar viel volgens de bemanning nog mee. Op het eiland is het helemaal goed. Lekker ontbijten en BBQ lunchen en de hele dag door non alcoholische dranken all Inclusief. Nog op schildpad snorkelen tocht geweest en daar maar één gezien. Wel een rog gespot en veel mooie visjes. De terugweg was rustiger en met de haven in zijn zicht nog een rum punch van het huis. Niet twijfelen gewoon met Miss Ann naar klein Curaçao gaan.

Datum van activiteit: juni 2018

--------------------------------------------------

Roonibb

Beoordeeld op 21 mei 2018

Goed georganiseerd

Goede yacht, goed eten, mooi eiland! Echt een aanrader. Personeel ook super vriendelijk. Omdat we gingen pinnen moesten wij ineens 5% extra betalen ivm 'commission' ? Echt onzin, anders 5 sterren nu 4

Datum van activiteit: mei 2018

--------------------------------------------------

 

ribb010

Beoordeeld op 20 mei 2018

Trip naar Klein Curacao

Prima verzorgde dag trip op luxe yacht met zeer vriendelijke bemanning waarbij de service top is te noemen.
Bij aankomst een heerlijk uitgebreid ontbijt en een prima BBQ tijdens de lunch.
Mooie eigen strand gedeelte waar je heerlijk ( eventueel in de schaduw ) kan genieten vd zon, het uitzicht of kan snorkelen .

Datum van activiteit: mei 2018

--------------------------------------------------

 

446nellyv

Beoordeeld op 13 mei 2018

Geweldig!@@

Naar klein Curaçao met serendipity.veel wind,maar overtocht was zeer goed te doen.heerlijk ontbeten op eiland.lunch een BBQ,Heerlijk.drinken wat je wilt.in de middag schildpadden gezien bij het snorkelen.al het personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.echt een aanrader voor jong en oud.iedereen heel veel dank voor deze geweldige dag

Datum van activiteit: mei 2018

--------------------------------------------------

 

Paul H

Beoordeeld op 15 december 2017

Mooie manier om op Klein Curacao te komen

Prima verzorgde dagtrip naar Klein Curacao. Mooie boot, goede verzorging aan boord en op Curacao tijd aan onszelf, snorkelen, zonnen en heerlijk ontbijt en later op de dag nog een maaltijd. Goed te doen, ook voor onze 91-jarige moeder tijdens het overstappen aan en van boord van de Serendipity vanuit een rubberboot.
Ook dit is een aanrader.

Datum van activiteit: december 2017

--------------------------------------------------

 

detweeJs

Beoordeeld op 12 december 2017

Boottrip naar Klein Curacao

Met de Serendipity naar Klein Curacao. Ondanks de woelige zee een prachtige tocht. Een prima ontbijt toen we aankwamen en tussen de middag een lekkere lunch. Met Karni Stoba, heerlijk mals rundvlees. Verder genoeg te eten en te drinken. Alle ruimte en tijd om zelf te snorkelen. Ik had het geluk dat ik een schildpad heb gezien, ondanks de stroming die dag. Fijn was ook dat er een douche was zodat je je kon afspoelen als je uit het water kwam. Op de terugweg nog een lekkere rumpunch. Een prachtige dag!

Datum van activiteit: november 2017

--------------------------------------------------

 

RayMoniKiSe

Beoordeeld op 1 november 2017

Prachtige mooie dag op Klein Curacao

Het was een grandioos mooie dag, heerlijk gesnorkeld en alles was goed verzorgt, het eten was perfect, complimenten aan Klein Curacao Trips. Een prachtig mooi onbewoond eiland.

Datum van activiteit: oktober 2017

--------------------------------------------------

 

C1074JChansv

Beoordeeld op 3 oktober 2017 

Effe er tussenuit

Met Miss Justine vandaag vroeg uit de veren
Wij werden om 6.30 bij ons hotel opgehaald en na 1,5 uur varen kwamen wij op klein Curaçao aan
Na een uitvoerige uitleg van onze schipper wat er allemaal te doen is
werden wij ontvangen met een goed ontbijt
Hierna ging een ieder zijn gang op dit leuke eiland
Hierna werden wij uitgenodigd voor een heerlijke lunch waar het stoofvlees een ieder heerlijk smaakte
Veel lof naar d e medewerkers die dit tot een geslaagde dag maakte

Datum van activiteit: oktober 2017

WhatsApp +5999 688 14 96

info@kleincuracaotrips.com

Anasaweg 81, Dominguito

Willemstad  CURACAO

KvK Curacao 150351

Copyright © 2020 Klein Curacao Trips .com