Black & White

493 beoordelingen

TA Final 2.png

Uitstekend

Heel goed

Gemiddeld

Matig

Vreselijk

397

56

25

10

5

Zou verplicht moeten worden...

MarcWeesie

Een bezoek aan Klein Curaçao met de Black & White zou verplicht moeten worden voor alle touristen. Nu voor de 3e keer geweest en het blijft gewoon geweldig. De crew doet werkelijk absoluut alles om er een geweldige dag van te maken voor alle passagiers. Om een voorbeeld te noemen; Na het spotten van een groep dolfijnen op slechts 50 meter afstand werd hier direct op ingespeeld door er naartoe te varen en zagen we inderdaad 7,5 dolfijn! ( de 8e zagen we namelijk maar half... ). Eten, drinken en eigelijk alles was uitstekend. Wij gaan de volgende keer weer!

Dikke aanrader!

Eline d

Super relaxed tripje ! Niet te vroeg weg , gastheren verzorgden iedereen top, bbq was erg lekker , mooi eilandje en heerlijk gesnorkeld tussen de schildpadden . Aanrader!!

Geweldig

Mechel D

Wat een gave ervaring, ook voor de kinderen. De hele dag was super verzorgd, ook het eten en drinken was goed. De bemanning ook super vriendelijk.

Geweldige ervaring

mark n

Enthousiaste bemanning, mooie bestemming! Voor het eerst zeeschildpadden gezien tijdens het snorkelen. Geweldige dag! Volledig bezorgd. Drank gratis en dan gewoon de goede merken frisdrank en wijn hebben! Errug goed!

Heerlijk Klein Curaçao

Nelleke45

Het was een heerlijke dag die prima werd verzorgd door Klein Curacao trips. Het eten was lekker en in overvloed aanwezig. De begeleiding (Stijn, Jordy, Gijs) was voortreffelijk: vakkundig en met humor. En de catamaran was geweldig! Echt een heel fijne dag gehad.

Klein Curacao boattrip

Brent T

Heel tof. We zijn nu al twee keer mee geweest (2018 en 2020). Bemanning is vriendelijk en verzorging op het schip is fantastisch. Tip: neem je snorkelmasker mee want er zwemmen gegarandeerd schildpadden rondom het schip op Klein Curaçao.

top dag gehad!

Robin T

Zoals de titel al zegt top dag gehad, onwijs aardige gasten stuk voor stuk waar je ook erg mee kunt lachen, vanwege het gebrek aan toeristen bijna een prive tour gehad, top service met eten en drinken. En niet te vergeten klein Curaçao is echt een ding wat je gezien en gedaan moet hebben aks je op het eiland bent, tussen een hoop vissen en ook schildpadden gesnorkeld.

Super ervaring!

Floris

Vriendelijke en attente crew. Goed verzorgde drankjes en bbq en mooie stabiele boot. Kortom, een aanrader!

Fantastische Crew!

Karel

Vanaf het eerste moment de moeite waard. de crew is fantastisch en de service die zij bieden geweldig. De drank en het eten dat geserveerd wordt is gewoon top. Mocht je ooit deze reis naar klein curacao willen maken dan raad ik het zeker aan om dit te doen op de Black and White. Nogmaals enorm bedankt en wij komen snel terug.

Geweldige trip naar Klein Curacao

Sasja Cur

AANRADER!!! Geweldige trip naar Klein Curaçao, alles is goed verzorgd! Lekker eten, genoeg drinken 😉. Maar vooral een gezellige crew die alles goed in de gaten houden zodat jij een mooie dag hebt! Complimenten!!