Black & White

Karel 

heeft een beoordeling geschreven 14 feb.

Fantastische Crew!

Vanaf het eerste moment de moeite waard. de crew is fantastisch en de service die zij bieden geweldig. De drank en het eten dat geserveerd wordt is gewoon top. Mocht je ooit deze reis naar klein curacao willen maken dan raad ik het zeker aan om dit te doen op de Black and White. Nogmaals enorm bedankt en wij komen snel terug.

Datum van activiteit: februari 2020

------------------------

Sasja Cur 

heeft een beoordeling geschreven 12 feb.

Geweldige trip naar Klein Curacao

AANRADER!!! Geweldige trip naar Klein Curaçao, alles is goed verzorgd! Lekker eten, genoeg drinken 😉. Maar vooral een gezellige crew die alles goed in de gaten houden zodat jij een mooie dag hebt! Complimenten!!

Minder lezen

Datum van activiteit: februari 2020

------------------------

Anja P 

heeft een beoordeling geschreven 5 feb.

Klein Curaçao

Geweldig mooie tocht gehad op de catamaran. Heerlijk gegeten en gedronken, prima verzorgd, zeer zeker ook door de ‘bemanning’!

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Kim 

heeft een beoordeling geschreven 5 feb.

Mooie ervaring

Super dag gehad op klein Curaçao. Goed eten op de boot en genoeg drinken voor iedereen. Ik zou het zeker iedereen aanraden om met de catamaran naar klein Curaçao te gaan. Super gezellig personeel!

Minder lezen

Datum van activiteit: februari 2020

------------------------

BossBezz 

heeft een beoordeling geschreven 3 feb.

Met de catamaran naar klein Curaçao

Vroeg uit bed maar het was de moeite waard! Mooie catamaran met uiterst deskundig personeel, uitleg was duidelijk, rustige vaart en geweldig lekker eten. Je kom in de schaduw chillen achter op het dek of voor op het net met schuimrubberen matrassen waar ik natuurlijk lag te snurken. Geweldig was het

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Wouter T 

heeft een beoordeling geschreven 1 feb.

Uitstekend verzorgde trip naar zeeschildpadden

Leuke crew, leuke zeil trip met rustige zee. De vissen en zeeschildpadden worden naar de boot gelokt en zijn zo prima te bekijken. Het eten en drinken is ook uitstekend en de bemanning zorgt voor extra vermaak!

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Jan1959 

heeft een beoordeling geschreven

fantastische trip

perfect verzorgde boottrip. goed buffet, leuke bemanning, goede verzorging en meer dan voldoende te drinken.

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Sofie 

heeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Geweldig!

Echt een geweldig dag gehad. Het personeel van de boot was super vriendelijk. Lekker gegeten en genoten het prachtige eiland en de mooie uitzichten onderweg. Zeker een aanrader!

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

 

Gerard v 

heeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Niet nuilen: gewoon doen!

Gewoon top trip. Meer woorden zijn niet nodig. Hoezo moet ik minstens 100 woorden gebruikt: dat is dan weer genuil van TripAdvisor!

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Justin Mijnen 

heeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Catamaran Black and White van Curaçao naar klein Curaçao

Een hele leuke ervaring, heerlijk eten aanboord en een hele leuke crew! Zeker het proberen waard de stranden zijn hagel wit en het water hemels blauw, en het snorkelen met wilde schildpadden is echt heel gaaf.

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Marc Arntz 

heeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Klein Curaçao

Naar een super locatie bij Curaçao met een gezellige crew op een catamaran waarvan de bemanning alles deed om ons een heerlijke dag te laten hebben en dat is gelukt!!
Een aanrader!!

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Ruud en Onja 

heeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Doen! 

Klein Curacao Trips enorm bedankt voor de mooie trip naar Klein Curaçao met de Catamaran.
We werden bij door een enthousiast team aan boord verwelkomd. Je voelde je direct op je gemak met de andere gasten.
We waren amper op weg en er werd al gevraagd of je wat wilde drinken, non-alcohol omdat het nog vroeg was. Vers gesneden ananas ging op een grote schaal rond. Heerlijk.
De zee was redelijk onstuimig maar de catamaran vangt dat vanwege zijn grootte en gewicht redelijk op. De jongelui die voorop de netten lagen kregen natuurlijk wel af en toe de volle laag over zich heen.......even later wij ook! Heerlijk verfrissend!
Eenmaal aangekomen bij Klein Curaçao kon je kiezen of je wilde zwemmen naar het strand óf met de rubber motorboot gebracht wilde worden. Onze tas werd ook keurig met de boot op het strand afgezet.
De toeter van de catamaran gaf om kwart voor een aan dat de lunch klaar was aan boord. Iedereen weer even terug het schip op om te genieten van het uitstekende lunchbuffet. Er was eten in overvloed en ondertussen was de bar ook geopend! Heerlijke Aix-rosé, verschillende soorten bier, en wat sterker spul werd er geserveerd.......zoveel als dat je wenste!
Na de lunch zijn we weer naar het strand gesnorkeld, rondom de catamaran hadden zich veel vissen en zelfs schildpadden verzameld om de etensresten van de afwas te bemachtigen. Een mooi schouwspel.
Op het eiland zijn we, net als bijna iedereen, naar de vuurtoren en de scheepswrakken gewandeld. Verder is het er heet en is het strand heel mooi. Verwacht er verder echt niets!
Op de terugreis met de wind mee, werd het voorzeil gehesen en de snelheid zat er dus goed in.
De zon, het uitzicht en vooral de drank zorgden voor een toffe sfeer aan boord. De gezellige muziek maakte het feest compleet.
Als God in Frankrijk, maar dat in Curaçao!
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag met de Black and White.
Bij aankomst in de haven nog wat gedronken vanwege de goede sfeer bij de Zanzibar.....ook nog heerlijk wat gegeten.
Topdag gehad! Het geld echt waard.....!
Tot ziens, Ruud en Onja

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

jeremy 

heeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Super trip naar Klein Curaçao

Hele leuke zeiltocht gedaan met erg vriendelijke bemanning. Er is goed voor ons gezorgd, genoeg eten van de bbq en veel drankjes. Het eiland is mooi en ook nog een paar schildpadden gezien. Echt mooi bounty strand maar verwacht geen koraal met volop vis. Op de terugweg zwommen dolfijnen mee met de boot. Heel mooi. Zeker een aanrader.

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Bartho v 

eeft een beoordeling geschreven jan. 2020

Klein Curacao

Goed verzorgd, professionele crew, alleen jammer dat we slechts een klein stuk zeilend op terugweg afgelegd hebben.
BBQ is uitstekend. Voldoende drank en snacks.
Op Klein Curacao zelf is niet zo veel te beleven. Wel een mooi strand maar de onderwaterwereld is vrij karig.
Toch al met al een leuke activiteit en een mooie dag uit!

 

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

nadimethemmen 

heeft een beoordeling geschreven

Zo mooi!

De trip was goed geregeld en heel fijn om op een Catamaran met onbeperkt drinken en heerlijke bbq naar klein Curaçao te gaan.

Minder lezen

Datum van activiteit: januari 2020

------------------------

Jari 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Hele leuke ervaring!

Leuke en enthousiaste bemanning die ook goed ondersteund bij zeeziekte. Heerlijke BBQ en zelfs dolfijnen gezien op terugweg! Zeker een aanrader om te doen!

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

JFK73 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Top dag!

Heerlijke dag gehad, waarbij het ons werkelijk aan niets heeft ontbroken! Zeer goede crew, heerlijke lunch en met schildpadden gezwommen bij klein Curaçao, echt een top dag gehad! Dank

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

Nelleke v 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Black and White catamaran

Geweldige trip gemaakt naar klein Curaçao met de Black and White. Super aardige gasten die dit doen. Heerlijk eten aan boord en genoeg drankjes. Echt een leuke dag uit. En klein Curaçao is prachtig. Voldoende tijd om daar te snorkelen en het eiland te bekijken.

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

Tannie 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Genieten

Lieve mensen, mijn man en ik denken met veel plezier terug aan onze tocht met jullie naar klein Curaçao. Het was super geregeld eten was top weet niet wie er heeft gekookt maar complimenten voor de chef.

Schildpadden gezien en gelukkig 1 op film voor thuis 😊 als bewijs. Het strand mooi wit zand en prachtige blauwe zee. Wat wil je nog meer. Mooi foto's gemaakt van het eiland. De terug reis ging de bar open en de muziek aan. 👍

Als ik geld genoeg had zou ik jullie als crew apart inhuren en een mooie zeiltocht maken langs de kust.

Goede vaart voor de toekomst.
Groetjes Tannie en Marcel

------------------------

Laura 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Feestje aan boord!

Top ervaring! Heerlijk eten aan boord, koude drankjes staan klaar. De crew maakt er echt een feestje van.

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

TrailBlazer163581 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Wat een dag!

Een fantastische ervaring om met deze catamaran naar Klein Curaçao te varen. Wij waanden ons met recht op een tropisch eiland. Wit zand, kristalhelder water en ook nog schildpadden spotten. Snorkels meenemen maar heb je deze niet dan heeft de bemanning ook snorkels te leen. Bemanning leuke "zeelui"! Ontspannen aan boord. Lekkere lunch. Op terugreis gezellig geborreld.
Als je op Curaçao bent moet je deze trip wel boeken. Absolute aanrader.

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

Wim Lange 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

klein Curaçao

geweldige dag gehad, mede dankzij de vriendelijke en geweldige bemanning van de Black and White. aanrader om te doen, mooi strand en heldere blauwe zee, veel vissen en schildpadden gezien. Top 👍

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

Dewi 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Dit is wat je wil doen als je op Cura bent

Mooiste strand wat we ooit hebben gezien. Zeker een aanrader! Goede service op de boot, ontzettend lekker kunnen eten en heel grappig en gezellig personeel. Voor deze prijs hadden we het ons niet beter kunnen wensen! 🤗 Groetjes Dewi en Annekai

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

Tokyjo 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Super gave dag

Op de heenweg was het spectaculair met hoge golven. Klein Curaçao is prachtig, eten was lekker, bemanning heel erg attent en gezellig. Terugweg is relaxed varen en werd er zelfs gedanst. Topdag!

------------------------

Laura v 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Topdag!

Wij hebben genoten. Personeel is top. Eten goed geregeld. Drinken is er ook genoeg. Kortom in een woord geweldig!

Datum van activiteit: december 2019

------------------------

Robin v 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Fantastische dag, met dolfijnen naast de boot!

Hele relaxte sfeer op de boot de hele dag, aardige crew, alles top verzorgd. Schildpadden en dolfijnen gezien, wauw. Een dag met de Black and White is een aanrader!

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

NTolhuisen 

heeft een beoordeling geschreven dec. 2019

Absolute aanrader!

Heerlijke trip naar Klein Curaçao gehad. De crew is ontzettend leuk, maken echt een feestje van je dag. Ook de boot en de bbq zijn top. Op de terugweg kan je heerlijk in de 'hangmatten' vooraan de boot liggen. Als je naar Klein Curaçao gaat, boek dan zeker met de Black and White!

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Mario Miskovic 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Simpelweg genoten!

Alleen de overtocht van Jan Thiel naar Klein Curacao en andersom is al de moeite waard met deze catamaran. De barbecuelunch op de boot was ook uitstekend geregeld, net zoals eigenlijk de volledige catering. Klein Curacao zelf was ook te gek. Een fantastische plek om te snorkelen als je zeeschildpadden wilt zien. Crew was goed, met humor. Houden we van.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Marc van Steen 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Marc & Joyca

TOP Charter maatschappij
Geweldige dag gehad afgelopen Maandag 25-11-2019. Fantastisch behulpzaam personeel, leuke en gezellige sfeer. Absoluut een aanrader.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Liza L 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Mooie dag en goed verzorgd

Hele mooie trip naar het prachtige klein Curaçao. Lunch en drankjes werden goed verzorgd door de crew.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Denny Girard 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Top dag op de Black and White

Geweldige sfeer! Crew was top! Entertainment, verzorging (drankjes en bbq) was klasse!
Enige jammere was dat het geen “zeilen” was. Die waren in onderhoud

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Cverhoeks 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Heerlijke dag

Lekkere dag gehad met leuk personeel aan boord. Goed gegeten en gedronken. Helaas op de terugweg niet met de zeilen gaan varen. Maar wel een top dag!

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Miel 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Top trip gehad

Heerlijk trip gehad op de Black and White naar klein Curaçao helaas niet gezeild maar met de moter gevaren maar dat mag niet af doen aan de gehele ervaring. Erg genoten van de toch op het water, het was echt genieten in de zon op de tussen stukken van de catamaran, genoeg te drinken en te eten gehad en de crew was bijzonder vriendelijk en relax.
Echt een aanrader voor een dagje weg

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Luna Beeckman 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Onvergetelijk!

Top dagje! Met alles er op en er aan! Lekker eten, veeel cocktails. Leuke bemanning. De dag vliegt voorbij

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Antonella M 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Catamaran Black and White klein Curaçao

Dagtrip naar klein Curaçao met de catamaran Black and White is een must...
Bounty eiland, lekker snorkelen tussen de schildpadden,je kan er ook duiken.
Goed verzorgd, lekker eten en genoeg te drinken. Leuke mannen die er werken en ook echt plezier hebben in hun werk, dat stralen ze uit. Ze maken er een leuke onvergetelijke dag van.. Top team 👍🏼

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

GJE 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Black and White Klein Curaçao

Topdag gehad, goed georganiseerd,relexade sfeer. lekker eten, genoeg te drinken en fijne crew.
Een aanrader.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

DGeerdink 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Aanrader!

Ieder jaar vaste prik tijdens onze vakantie! Geweldige crew, nog betere lunch en voldoende drank! Relaxed!

------------------------

Chantal D 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Genieten

Gezellige boottocht klein Curacoa mooi strand schildpadden boottocht terug gezellig met muziek drankjes bij ons op de boot verschillende nationaliteiten maakte het extra leuk crew is geweldig en een lekkere lunch

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Luna D 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Erg leuke trip

Erg genoten van de trip naar Klein Curaçao met de Catamaran. Vriendelijk personeel en alles erg goed verzorgd!

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Merel 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Heerlijk!

Het ontbreekt je aan niets tijdens deze trip! Vers fruit; heerlijke lunch van de bbq en ook aan drankjes en water geen gebrek. :) Je hoeft eigenlijk niets mee te nemen behalve een handdoek en voldoende zonnebrand en oja: een snorkel! Die schildpadden onder water zijn namelijk heel vet! Heb je zelf geen snorkel? Dan kun je deze lenen van de boot. Kortom; super geregeld en een mooie dag! :)

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Pascalle 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Geweldig!

Een geweldige dag met "a great crew"
Goed verzorgde lunch waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen. Zeker een aanrader voor jong en oud.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Simone K 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Vliegen over de golfen

Alhoewel het eigenljk geen zeilen mag heten omdat het materiaal en de wind dit niet toeliet was het een genoegen om te varen op de black and white. Op je buik liggend op t net vlieg je over de golfen heen waarbij af en toe warm water je totaal nat achterlaat. Het personeel is top, ze zorgen voor een fantastische lunch van de grill en drank en gezellige muziek doet de rest. Het eilandje zelf is niet veel bijzonders maar toch leuk om over heen te lopen. Een aanrader.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Angelique T 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Doen.

Het was een super leuke gezellige
dag mede door de staf. Goed verzorgd. Vele vissen en zelfs schildpadden. Aanrader dus.

------------------------

Maarten O 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Met de catamaran naar klein curacao

Super leuke dag gehad. Helaas weinig schildpadden gezien maar die hadden we ook gezien bij playa grandi. Wel zagen wij een grote groep dolfijnen op de weg heen.
De BBQ was zoals die hoort en de brights waren lekker koud en in grote hoeveelheden aanwezig. Hips... Helemaal goed👌

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Boelo v 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Must have done !!!

Afgelopen maandag het onbewoonde eiland van Klein Curaçao bezocht met de catamaran. 60 gasten werden zéér gastvrij ontvangen door de 6 koppige bemanning op Jan Thiel bij Zanzibar. Dit betreft een All-in booking, wat inhoud dat al het drinken én eten bij de prijs in zit. Vanaf ca. 12.30 uur ook alcoholische dranken. Bij Klein Curaçao ruim voldoende tijd gekregen om de vuurtoren te bezoeken, het scheepswrak en de rest van het eilandje. Ook snorkelen en zelfs duiken kon men er ook. Diverse schildpadden gespot. Hierna aan boord een zéér uitgebreide BBQ lunch genuttigd met diverse soorten vlees, salades, stokbrood én PINDASAUS. Hierna nogmaals tijd om te zwemmen, waarna de terugreis naar Jan Thiel begon. Helaas niet voldoende wind om dit al zeilend te doen. Op de heenweg zijn wij trouwens ook nog een tijdje begeleid door enkele dolfijnen die o.a. langszij een stuk meezwommen.
Het personeel, of te wel de bemanning was TOP. Niets was te veel voor hun én wij werden echt in de watten gelegd. Dit was een uitstap om nooit te vergeten en een echte aanrader. Alles aan boord was schoon en prima geregeld. Kosten van ca. €100 p.p. was het zeker waard, want met het mooie warme weer hier is het een dorstig klimaat. Als je dan de gehele dag kan drinken en in de middags zelfs ook alcoholhoudende dranken, dan zou de rekening al hard oplopen. En nogmaals het eten..... FANTASTISCHE BBQ, waar je bij een restaurant op het vaste land al gauw €40 tot €50 voor zou moeten betalen. Écht deze uitstap niet doen is ÉCHT een gemis.

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Ivotheking 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Vermakelijke trip met een prima organisatie.

Super leuke trip, vriendelijke medewerkers, behulpzaam en alles prima verzorgd. Prijs kwaliteit 👍👍👍

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Roos van Groenewoud 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Geweldige boottocht met gezellige crew!

Geweldige ervaring, alles was heel goed verzorgd! Aardige crew, alles was tot in de puntjes geregeld, goede bbq en de meest gezellige happy hour! Wel heel jammer dat we niet terug konden zeilen vanwege onderhoud. Volgende keer beter!

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

Ernst-Jan W 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

bezoek aan klein curacao met de catamaran

Het was een leuke reis en hebben prima kunnen snorkelen. Tijdens de voertijd een aantal schildpadden gezien. De terugreis konden we helaas het zeil niet gebruiken, maar de gezelligheid en de drankjes aan boord maakte veel goed. Een aanrader.

Datum van activiteit: oktober 2019

------------------------

Martijn_Vincken 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Geweldige ervaring, dikke aanrader!

Deze boottocht naar klein curacao was perfect geregeld.
een gezellige crew, die ons zelfs naar de dolfijnen leidde, een prima barbeque verzorgde en natuurlijk de open bar na de middag.
Aanrader!

Datum van activiteit: oktober 2019

------------------------

Marije v 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Dacht je alle mooie stranden te hebben gezien!?

Heerlijke dag gehad naar Klein curaçao. Je vaart met een gtotr catamaran naar dit mooie stukje paradijs. De gezellige crew verzorgt alles tot in details. Goed verzorgde lunch en lekkere drankjes aan boord. Je komt niks tekort. Echt een aanrader!

Datum van activiteit: november 2019

------------------------

TheAngeline 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Prachtige Tour naar klein Curacao

Heerlijk blauw water, Lekker varen, Goed eten, Top crew en een prachtige omgeving om te snorkelen met dolfijnen schildpadden alles er op en der aan..!!!

Datum van activiteit: oktober 2019

------------------------

Johan G 

heeft een beoordeling geschreven nov. 2019

Bezoek aan klein Curacao

Goed verzorgde boottrip, personeel uiterst vriendelijk, ruim voldoende voor de inwendige mens, helaas te weinig wind voor het zeilen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Datum van activiteit: oktober 2019

WhatsApp +5999 688 14 96

info@kleincuracaotrips.com

Anasaweg 81, Dominguito

Willemstad  CURACAO

KvK Curacao 150351

Copyright © 2020 Klein Curacao Trips .com